ستاره | سرویس آشپزی – پاستا پنه نوعی پاستای ایتالیایی به شکل استوانه توخالی است که دو طرف آن به صورت اریب برش خورده و به دو شکل "پنه لیشه" (Lisce Penne) با سطحی صاف و "پنه ریگاته" (Rigate Penne) با سطحی شیاردار وجود دارد. پستو نیز نوعی سس ایتالیایی بوده که اصل آن به شهر جنوا در لیگوریا بر میگردد. این سس سبز رنگ را از ترکیب برگ ریحان تازه با سیر له شده، دانه کاج اروپایی، روغن زیتون، پنیر پارمزان، نمک و فلفل درست میکنند. پاستا پنه با سس پستو را میتوانید به عنوان یک شام سبک برای مواقعی که وقت کافی برای آشپزی ندارید، مورد استفاده قرار دهید.
مواد لازم برای چهار نفر گوشت چرخ کرده سیصد گرم سبزی شامل به اندازه یکسان نعنا و جعفری و ریحون و گشنیز روی هم نصف لیوان ساتوری شده پیاز رنده شده یک عدد متوسط ( لازم نیس کامل اب پیاز رو بگیرید یکم ابش رو بگیرید کافیه ) آرد سوخاری دو ق غ نمک و فلفل و زرد چوبه ب مقدار لازم
ته چین گوشت از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که ما، طرز تهیه ته چین گوشت را برای شما آماده کرده ایم. این غذای خوشمزه و با ظاهری شیک را می توانید برای مهمانی های خود تهیه کنید و از خوردن آن در کنار مهمانانتان لذت ببرید.
در این مقاله قصد داریم تا شما را با طرز تهیه قارچ کاراملی که یک خوراکی خوشمزه بوده و می توان هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان دورچین بشقاب، از ان استفاده کرد، آشنا سازیم. قارچ کاراملی طرز تهیه اسانی دارد. و همچون قارچ شکم پر و قارچ کبابی دارای طعم لذیذی است.
فلافل یک غذای اصیل جنوبی است. فلافل را میتوان با مواد مختلف و در طعم های مختلف تهیه کرد. ما در این مطلب در آموزش آشپزی نمکستان برای شما طرز تهیه فلافل مرغ را آماده کرده ایم. برای آشنایی با این دستور پخت ما را همراهی نمایید :
سبزی گشنیز خرد شده سیصد گرم...شنبلیله خرد شده یک ق غ...پیاز رنده شده دو عدد متوسط...سیر رنده شده شش حبه...تمر هندی نصف بسته...آرد یک ق غ..رب گوجه یک ق غ سرخالی...نمک و فلفل و زردچوبه ماهی(شیر،حلوا.قباد)
لواشک از تنقلات مورد علاقه و پرطرفدار بسیاری از ماست و ما را به یاد دوران کودکیمان میاندازد. زمانی که والدینمان به ما سفارش میکردند بهتر است لواشکهای باز از بیرون نخریم چون بهداشتی نیستند و اغلب مادربزرگها یا مادرانمان دست بهکار میشدند و خودشان در خانه برایمان لواشک درست میکردند. تابستان بهترین فصل برای درست کردن لواشک خانگی است چرا که هم میوههای متنوع وجود دارد و هم گرما و نور آفتاب کمک میکند برای آماده شدن آنها زیاد انتظار نکشیم. هلو یکی از میوههای خوشعطر و طعم تابستانی است که گزینه مناسبی برای تهیه یک لواشک با طعم ملس است، در ادامه با ما همراه شوید تا طرز تهیه لواشک هلو را یاد بگیرید. میتوانید اگر مایل بودید آن را به همراه شلیل وزردآلو درست کنید تا لواشک مخلوط با طعم هیجانانگیزتر داشته باشید.
هویج نیم کیلو شکر ۴۰۰ گرم آب دو لیوان سر پر وانیل یک پنس هویج خام رو پوست میگیریم و رنده درشت میکنیم (میتونید نگینی ریز هم خرد کنید هر طور که بیشتر میپسندید، من رنده کردم)، سپس هویج ها رو همراه دو لیوان آب میریزیم تو قابلمه و روی حرارت ملایم قرار میدیم و اجازه میدیم هویج ها کمی نرم بشن حدودا نیم ساعت با حرارت کم طول میکشه.
قبول دارید که اگر در خانهداری، کمی خلاقیت به خرج بدهید، نتایج جالب و مفیدی حاصل میشود؟ مثلا استفاده از قالبهای یخ برای مصارف گوناگون میتواند، یکی از همین نتایج باشد. بهجای اینکه به قالبها فقط به چشم قالبی برای درست کردن یخ نگاه کنید، از آنها برای درست کردن خوراکیهای خوشمزه با ترکیبات جالب یخ و مواد دیگر بهره ببرید. مثلا نگاهی به درون یخچال بیندازید و ببینید که چه چیزهایی دارید و ترکیب کدامیک با یخ میتواند یک ترکیب جالب و خلاقانه باشد. در ادامه، چند روش برای استفاده از قالبهای یخ به شکلی هنرمندانه و متنوع را معرفی کردهایم. با ما همراه باشید.