کَباب یکی از معروفترین و محبوبترین غذاهای مورد علاقه مردم خاورمیانه، بهخصوص ایران و قفقاز است. در تهیه و پخت بیشتر کبابها از گوشت قرمز بریده یا چرخ شده بره، گوسفند، گاو و یا گوساله استفاده میشود. همچنین در مراحل تهیه اکثر کبابها از پیاز و ادویهجات استفاده زیادی میشود.و حتی گاه از سبزیجات تازه یا سبزیجات خشک معطر استفاده می شود. نوعی از آنچه در ایران با نام کباب چنجه نامیده میشود نیز در کشورهای غربی با نام شیشکباب شناخته شده و معروف است. همچنین آنچه در ایران با نام کباب کوبیده معروف است در قفقاز به نام کلی کباب یا در برخی نقاط به نام لولهکباب شناخته میشود. کباب دنده کرمانشاهی یکی از بهترین کباب های ایران است و خیلی خوشمزه است۰
طرز تهیه کباب شیشلیک :
کباب شیشلیک از راسته ی گوسفند درست می شود. و مهم ترین بخش تهیه این کباب پختن آن است که با پخت کباب های دیگر متفاوت است.در این کباب گوشت به همراه دنده به سیخ کشیده می شود.
مواد لازم برای درست کردن شیشلیک
- دنده گوسفند :680 گرم
- خردل :1 قاشق چایخوری
- فویل :به اندازه مناسب برای پوشاندن دنده ها
- شکر قهوه ای :1 ق سوپخوری
- پاپریکا: نصف قاشق چایخوری
- نمک :به اندازه لازم
- سیر:2 حبه
- فلفل سیاه :به میزان دلخواه
- سس کچاپ:2 قاشق سوپخوری
- سس ورسترشایر:2 قاشق چایخوری
- سرکه سیب :1 قاشق چایخوری
- روغن زیتون :2 قاشق چایخوری
- سس تند :به میزان دلخواه

:: بازدید از این مطلب : 3187
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0