۴)یک عدد کنسرو ذرتو باز کردم واضافه کردم به موادو تفت دادم
۵)رب گوجه به میزان لازم من ۳ قاشق و نصف زدم و تفت دادم باز نمک زدم وشعله رو خاموش کردم.✔ ورقه های لازانیا:
ورقه های لازانیا(من یک بسته رو کامل ریختم)درون اب جوش که حاوینمک وروغن( به میزان لازم) قرار دادم و ده دقیقه گذاشتم شما میتونید طبق دستور پاکت کمتر بزارید ۳ دقیقه معمولا.اما من بیشتر میزارم نرم تر شه و بعد با اب سرد ابکش کنید حتما بعد از ابکش کردن از هم جدا کنید روی پارچه ی تمیز بندازید ✔سس بشامل:دو قاشق غ خ ارد الک شده توی تابه تفت دادم تا بوش بلند شه رنگش یکم تغییر کنه کدر شه اما نه قهوه ای شه.بهش دولیوان شیر ولرم اضافه کردم و خوب هم زدم تا مثل فرنی غلیظ شه بچه ها سس بشامل کره هم میزنن من نزدم چون خوشم نمیاد چرب میشه شما اگه کره زدین ۵۰ گرم بزنید و بعد از بو دادنه آرد کره ی اب شده رو اضافه کنید وبقیه مراحل.
سس که به غلظت کافی رسید نمک وفلفل سیاه بزنید وخاموشکنید
◀️حالا کف تابه رژیمی (چون دو طرفه هست در دار هست)
یا قابلمه در دار که با دم کنی ببندید میتونید استفاده کنید.
کف تابه سیب زمینی بچینید که ورقه های لازانیا نچسبه میتونید با سس بشامل کف تابه رو چرب کنید من نکردم وهیچی نشد فقط سیب زمینی کامل بچینید که احاطه شه.◀️چند ورقه لازانیا بچینید کف تابه رو کامل بگیره میتونید چند ورق روهم بچینید بعد با سس بشامل چرب کنید وروش پنیر پیتزا ریخته وبعد مواد گوشتی بریزید دوباره پنیرو چیده کامل بپوشونه لایه ی اول رو و بعد مواد گوشتی روشون بریزید وپنیر پیتزا واخرین ورقه های لازانیارو چیده وسس بشامل وپنیر روشریخته درتابه بسته واشرشو دربیارید.روی شعله پخشکن با شعله ی ملایم ۳۰ الی ۴۵ دقیقه بمونه من ۴۵دقیقه گذاشتم
منبع: اینستاگرام
:: بازدید از این مطلب : 258
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0